25 квітня 2024
Якщо не я, то хто!?

Якщо не я, то хто!?



 

Облаштування території «Трьох мостів»

Минулої п'ятниці в Котиківці розпочались акції взаємодопомоги і добросусідства від програми "Будуємо Ук­раїну разом". Організатори – активісти ГО "Мо­лодіжний клуб "ТУР" і сільський голова Іван Вережак. Зго­лосилося більше 20 волонтерів із Городенки, Котиківки, Стрільча, Львова, Кузнецовська, Вінниці та Коломиї.

Для благословення волонтерської справи запросили о. Василя Гавриша. Кожен із учасників програми отримав спецодяг. На території розташували еко-табір, де волонтери змогли відпочити, поспілкуватись на різно­манітні теми та насолодитися природою. Згодом, до обговорення приєдналися отець-декан Ігор Левицький і громадсько-політичний активіст із Києва Тарас Шамайда. Основна мета програми – відновлення триаркового мосту, очищення занедбаної території, роздільний збір сміття, встановлення сцени, літнього душу, лавочок тощо. Не обійшлось без допомоги сільської ради в розчищенні схилу біля моста. Після цього виявилося, що й сам міст потребує реконструкції.

Заплановано наступний етап відновлення, він від­будеться в День Державного Прапора України. Кожен охочий може долучитися до цієї шляхетної справи.

Анна МИНЯЙЛЮК.

 

 
Анна Миняйлюк}
Автор

Анна Миняйлюк