19 квітня 2024
Тренерський диплом Ігоря Ощипка

Тренерський диплом Ігоря Ощипка



Уродженець Серафинців, колишній гравець збірної України з футболу Ігор Ощипко нині підвищує тренерську кваліфікацію. У якості тренера ФК «Минай» наш краянин минулого тижня отримав диплом категорії B UEFA після закінчення навчання у Центрі ліцензування Української асоціації футболу.Про це пише сайт клубу fcminaj.com. Категорія В – третя за значимістю для футбольних тренерів, після лише А та PRO.
«Для мене особисто – це нова стихія, - розповів Ігор. – Адже бути просто футболістом і бути тренером – це різні речі. За час навчання багато що здобув, зрозумів. Кожен лектор привносив щось своє, пояснював цікаві нюанси. Подібне навчання пішло мені на користь. Багато чого взяв для себе. Зокрема, як з дітьми працювати, це ж зовсім інша специфіка. Це великий плюс, що є такі курси для молодих тренерів. Є чому і від кого вчитися».
На черзі у тренера - підкорення нових висот. «Думаю, зупинятися на цій категорії не буду, хочу розвиватися, але треба ще трохи попрацювати, реалізувати свої знання в «Минаї». До речі, дуже вдячний клубу за надану можливість підвищити свою кваліфікацію», - зауважив він.

Редакція "Край"}
Автор

Редакція "Край"