25 квітня 2024
Іван Липчук: "Якій землі ти син?"

Іван Липчук: "Якій землі ти син?"



В нашій родині, скільки себе пам'ятаю, склалась традиція читання газет. І читати навчився, вирізаючи газетні букви. Часи були  важкі, але виписати газету, то завжди було святе. Літні люди, особливо учителі, пам'ятають щотижневі 15-ти хвилинні політінформації які заставляли бути інформованими як учнів, так і вчителів. З часом, залишалась звичка володіти інформацією, як кажуть: "Той хто володіє інформацією, володіє світом". 

Із екранів телевізорів, чи інтернету ми знаємо, що діється за морями океанами. А як дізнатися чим живе свій край, сусідні села, які здобутки, перемоги, досягнення і втрати? На це запитаня, і на запитання "якій землі ти син?" дає відповідь наш Городенківський тижневик "Край", найкраща газета за підсумками аналізу районних часописів.

"Край"- індикатор подій не тільки місцевого значення а й обласного і державного. "Край" - газета національної ідеології і те, що в газеті є "Крайчик", для найменьшеньких, багато про що говорить. Широкий спектр інформації для городників, підприємців, домогосподарок, працівників освіти, медицини та культури, для тих хто любить футбол, для держслужбовців і релігійних громад.

       Дорогі земляки-покутяни, друзі, знайомі, колеги медики, працівники культури, освітяни,  всі поважні мешканці Городенківської та Чернелицької ОТГ закликаю вас стати передплатниками  інформаційного часопису "Край" на 2021рік. Редакції успіхів!

Іван Липчук, Торговиця.

 
Редакція "Край"}
Автор

Редакція "Край"