29 березня 2024
Українці ми з вами, чи як?

Українці ми з вами, чи як?



Про актора Івана Гарасимчука родом із Раківця, який зіграв роль у фільмі «Місто, в якому не ходять гроші» за однойменною повістю Кузьми (Скрябіна), ми чули давно. І ось випала нагода поспілкуватися із ним у Городенці, коли він приїхав до сестри Марії на святкування її ювілею. Як виявилося згодом, родинні стосунки є надзвичайно міцними в їхній багатодітній сім’ї. Ба більше, саме вони стали основою більшості важливих рішень у житті митця й не дали йому покинути Україну. Тепер він працює у Дрогобичі актором і режисером Львівського обласного музично-драматичному театру імені Юрія Дрогобича.

Українці ми з вами, чи як?  Українці ми з вами, чи як? Українці ми з вами, чи як?

• Вживатися в різні образи - улюблена справа актора

Українці ми з вами, чи як?Українці ми з вами, чи як?

• Велика родина - найбільше багатство, а батько і мати - два крила, які ніколи впасти не дадуть. Батько Іван нещодавно відійшов до Кращого світу, але залишив своїм дітям щедрий спадок своєї любові.

Українці ми з вами, чи як? • Режисер Іван Гарасимчук із акторами своєї першої вистави "Невсчасно"

Українці ми з вами, чи як? • Як "Край" познайомив двох режисерів - читайте в газеті.

Зустрілися ми з паном Іваном невдовзі після Дня Незалежності, коли ще місто майоріло синьо-жовтими стягами, мабуть не випадково. Іван виявися неабияким патріотом і нашої дорогої України, й милої серцю маленької батьківщини – Городенщини та наддністрянського рідного села. Ексклюзивне інтерв’ю читайте у свіжому випуску «Краю». На відео запрошуємо подивитися, уважно послухати й обдумати патріотичного вірша у виконанні нашого краянина



 
Редакція "Край"}
Автор

Редакція "Край"