24 квітня 2024
Любов Куска: «Важко, аж до сліз, але Бог допомагає!»

Любов Куска: «Важко, аж до сліз, але Бог допомагає!»



Любов Куска: «Важко, аж до сліз, але Бог допомагає!»

Наприкінці минулого року у Хвалибозі сім’я зі семи чоловік, четверо з яких інваліди й  важкохворі, залишилася під відкритим небом, бо згоріла їхня хата зі всім нажитим майном.


Минуло два місяці, «Край» поцікавився, як відбудовуються господарі. Любов Куска, яка доглядає за хворими чоловіком, батьком, братом, сестрою і своїми двома дітьми, розповіла, що доводиться нелегко.Любов Куска: «Важко, аж до сліз, але Бог допомагає!»Любов Куска: «Важко, аж до сліз, але Бог допомагає!»

– Ми не маємо ні вихідного, ні свята, – зітхає, – бо постійно працюємо, щоб мати де жити, чоловікові рятуємо зір завдяки операціям у столиці, всі домочадці потребують догляду, ще й продовжуємо вирощувати худобу на продаж. Інколи так гірко плачу, як нам це все подолати!? І дякую Богові, що дає силу та посилає добрих людей на допомогу! Безмежно вдячні засобам масової інформації, в тому числі нашому «Краю» і кожному, хто долучається! Із допомогою жертводавців, волонтерів, влади і постійної власної праці домурували кімнатку в літній кухні, яка вціліла, залили фундамент на місці згарища під нову хату й починаємо мурувати стіни.Любов Куска: «Важко, аж до сліз, але Бог допомагає!»

Попереду ще дуже багато роботи і витрат, тому не будьмо байдужими до чужого горя! Хоча б невелика підтримка від кожного буде вагомим вкладом для потерпілої сім’ї.

Картка "Приватбанку" 5168 7427 2480 1091 Куска Любов Михайлівна

Оля КОВАЛІВ.

 

 
Оля Ковалів}
Автор

Оля Ковалів