28 березня 2024
Турнір до дня Святого Миколая

Турнір до дня Святого Миколая



Сьогодні в Городенківській ЗОШ №1 відбувся традиційний турнір із настільного тенісу серед школярів до Святого Миколая. Змагання, які проводяться вже дванадцять років поспіль, були присвячені пам'яті тенісиста-ветерана Миколи Буджака із Ясенева Пільного, який відійшов у засвіти в січні, а до того був серед незмінних організаторів. На турнір прийшла його родина, а син, о. Микола Буджак, звернувся до юних спортсменів із молитвою і привітальним словом.Турнір до дня Святого Миколая
Турнір до дня Святого Миколая
Серед дівчат перемогли вихованки Богдана Дейчука, учениці Серафинецької школи Марія Тужанська, Іванна Сеник і Вероніка Стасів.
Турнір до дня Святого Миколая
Уперше переміг серед хлопців учень ЗОШ №1 Юрій Бондзяк, другим став торішній чемпіон, гімназист Вадим Хандусь, представник ЗОШ №2 Максим Бурлака здобув "бронзу". Нагороджував переможців заступник голови районної федерації, тренер і досі активний спортсмен-ветеран Ярослав Матійчик.
Турнір до дня Святого МиколаяТурнір до дня Святого Миколая
Фінальний поєдинок видався направду захопливим.
Турнір до дня Святого Миколая
Турнір не став, як завше, багаточисельним і загальнорайонним, адже діють обмеження.
Турнір до дня Святого Миколая
А серед нагород - м'ячики від районної федерації, грамоти, медалі, ракетка від сім'ї Буджака, а також, як і щорік, кубок від ще одного Миколи - ветерана і візитівки городенківського тенісу Миколи Лазорка.
Редакція "Край"}
Автор

Редакція "Край"