28 березня 2024
Газета, що не прогинається під владу

Газета, що не прогинається під владу





Газету "Край " передплачую і читаю з часу її існування. Завдяки часопису перебуваю у вирі подій і змін на теренах нашого городенківського краю. Привертають увагу різноманітні репортажі й рубрики: історичного, мистецького, культурного характеру.

 Поважаю колектив газети за вміння просто і доступно подати найскладніше,  адже це знімає вікові обмеження й дозволяє читати газету в будь-якому віці. Мені неодноразово доводилось бути дописувачкою видання, мати справу з його репортерами та кореспондентами – і я задоволена співпрацею.

Одного разу в справах зайшла до колишнього головного редактора

п. Олексія Островського. Першим і приємним враженням стало те, що на стіні його кабінету висів портрет  не  чергового Президента держави, а лідера української нації Степана Бандери!

Для мене, багаторічної членкині Конгресу Українських Націоналістів, цим було сказано все: редакція веде тверду політику утвердження національної ідеї і "не прогинається" під владу.

Вдячна головному редактору Ігорю Терлецькому за гостре публіцистичне перо його авторської колонки. Читаючи, мимоволі задумуєшся: чи так ми живемо?

Тому читаю "Край" і закликаю всіх передплатити.

А колективу редакції бажаю творчих успіхів, хороших читачів, а для всіх передплатників як із Городенківської, так і з Чернелицької новостворених ОТГ більше радісних і приємних новин.


Ганна ЗВАРИЧ, с. Корнів

Детальніше про передплату читайте тут

Редакція "Край"}
Автор

Редакція "Край"